Demo & Fitting

Skräddarsy din golf

Pålitlig data. Jonas använder den senaste tekniken från Foresight Sports - GC QUAD med FSX Software vid din utprovning. Den ger fullständig klubb och boll data som behövs för att rekomendera den bästa utrustningen för dig och ditt golfspel.

Olika bollar ger olika resultat. Under din fitting använder vi en bättre modell av range boll. Typen av boll du bör spela kan du alltid ändra på i ett senare skede. Bollflykten kan nämligen ändras betydligt, beroende på vilken typ av boll du spelar med.

Hitta rätt komponenter. Att hitta de bäst passande klubbhuvudena är första steget i att bygga upp ett nytt golfset. Jag kan inledningsvis vägleda dig vad du bör titta närmare på. Men oftast har man redan givna preferenser på vad man gillar och är ute efter. Under din fitting kommer samlad data tydligt visa varför vissa modeller är mer lämpade för dig och andra inte. Jag kommer förklara hur olika designs kan påverka din bollflykt, infallsvinkel, spinn tal och sammanlagd spridning av dina slag.

Skaft-fitting. Mitt demo kit är en ständigt växande samling av skaft från flera av de främsta tillverkarna. Utbudet utökas allt eftersom nya produkter släpps på marknaden. Jag har med all sannolikhet ett skaft för varje typ av golfare. Vill du diskutera ett projekt, genomgå en fitting eller bara testa det bästa som marknaden har att erbjuda? Då kontaktar du Jonas via formuläret längre ner på sidan.

Populära märken

Low Scores Golf erbjuder klubbhuvuden från flera av de bästa och mest populära märkena, golfklubbor som många golfare drömmer om att få stoppa i golfbagen.

Premium skaft

Jonas arbetar med de främsta och populäraste skaft producenterna inom golf industrin. Hos LSG får du möjlighet att testa det senaste och bästa som tillverkarna har att erbjuda. LSG bygger på och uppdaterar skaft sortimentet flera gånger per år, när något nytt och intressant släpps till marknaden.

Foresight Sports

boll data

GC Quad har fyra höghastighets kameror som tar tusentals bilder i sekunden av vad som händer med klubban och bollen

gc- quad

Världsledande teknik som används av tourspelare och de största företagen inom Club-Fitting och tillverknings industrin.

Foresight Sports Hemsida

klubb data

GC Quad mäter allt som händer med klubbhuvudet genom bollträffen med tillförlitlig data i världsklass.

prislista - 2022 (STÄNGT)

60 min, Demo (Utomhus), 599 Sek/tim
Du testar själv det du vill från mitt demokit, pris per påbörjad timme. Jag hjälper dig byta skaft, huvuden etc.

60 min, Demo med GC-Quad launch monitor(Utomhus), 799 Sek/tim.
Du testar själv det du vill från mitt demokit per påbörjad timme. Jag hjälper dig byta skaft, huvuden etc. Du får med dig dina data från din session i en pdf.

90 min, Custom Fitting med GC-Quad launchmonitor (Utomhus), 1399 Sek/tim. Jag hjälper dig välja vad som behöver justeras och bytas ut för att nå en optimal kombination. Du får med dig dina data från sessionen i en pdf.

- Inget köptvång, du betalar endast för din tid. Debitering utgår per påbörjad period, 60 eller 90 minuter.

(Demo & Custom Fitting är tillgängligt under säsong, April- Oktober, utomhus)

Stängt för säsongen, 2021-2022.

- Håller för tillfället stängt för all demo & custom fitting, då jag håller på att ta fram ett nytt demo och fitting sortimentet. Beräknat vara klart till säsongstarten, våren 2022.

Low Scores Golf

Custom Fitting

För dig som vill ha de bästa förutsättningarna.

kontakt

Jonas tar hand om dina frågor och funderingar snarast, oftast inom 24 timmar.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.